McGregor houdt zich koest tijdens stare down met Poirier: ‘Hoop op lang gevecht’

McGregor houdt zich koest tijdens stare down met Poirier: ‘Hoop op lang gevecht’

Conor McGregor kan soms best opvliegend zijn, maar donderdag hield hij zich opvallend rustig tijdens de stare down met Dustin Poirier. De 2 nemen het zondagochtend vroeg (Nederlandse tijd) tegen elkaar op tijdens UFC Fight Island.

The Notorious vertelde meteen veel respect voor zijn aankomende tegenstander te hebben. “Ik ben, net als iedereen binnen de UFC, erg onder de indruk geraakt van de prestaties van Poirier. Ik vind het een enorme eer om het podium met hem te mogen delen.”

Goed en lang gevecht
McGregor weet dat hij de kwaliteiten in huis heeft om er een snel gevecht van te maken, maar zelf houdt hij van een uitdaging. “Eigenlijk hoop ik op een goed en lang gevecht. Ik hoop dat Dustin het op kan brengen en dat we het publiek kunnen vermaken.”

Respect
Poirier ging ook erg respectvol om met McGregor. “Ik weet wat een overwinning op McGregor in de vechtsport betekent.”

Bron

Brenda Krikhamer

Ik ben Brenda Krikhamer, en schrijf en redigeer de meeste artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *