Khabib deelt sneer uit naar McGregor: ‘Dit krijg je ervan als je alleen tegen kinderen vecht’

Khabib deelt sneer uit naar McGregor: ‘Dit krijg je ervan als je alleen tegen kinderen vecht’

Khabib Nurmagomedov heeft via social media een sneer uitgedeeld in de richting van Conor McGregor. De Rus, die zijn carrière heeft beëindigd, zag hoofdschuddend toe hoe The Notorious van Dustin Poirier verloor op UFC 257.

McGregor gaf afgelopen week al aan dat hij Nurmagomedov graag ziet terugkeren in de MMA en wil de Rus dolgraag te grazen nemen. Of Khabib dat ook wil is afwachten, maar The Eagle stookte het vuurtje alvast lekker op.

Kleine kinderen
“Dit is wat er gebeurd als je van team wisselt, sparringpartners die ervoor hebben gezorgd dat je kampioen werd in hebt geruild en nu alleen spart met kleine kinderen, ver weg van de realiteit”, valt er te lezen in Khabibs tweet.

Bron

Admin

Ik ben Victor Meiland, ik ben de oprichter van Excelsiorfans nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *