Floyd Mayweather haalt uit naar Conor ‘McLoser’: ‘Hij kan niet eens winnen in z’n eigen sport’

Floyd Mayweather haalt uit naar Conor ‘McLoser’: ‘Hij kan niet eens winnen in z’n eigen sport’

Ook Floyd Mayweather liet van zich horen na Conor McGregor versus Dustin Poirier. De bokser reageerde op een bericht dat viral is gegaan, waarin de haat/liefde jegens hem en The Notorious met elkaar wordt vergeleken.

“Mijn mening is dat ‘Con Artist McLoser’ alles van me kan stelen en dan nog steeds geliefd is, terwijl ik word gehaat. Dat laat maar weer zien dat racisme bestaat. Je moet weten dat die ‘zwerver’ nooit mijn niveau kan evenaren. Ik ben anders gebouwd, mijn mentaliteit is van een andere planeet, mijn skills zijn ongeëvenaard, ik ben een geboren winnaar. (…) Het is triest dat je als zwarte, arme jongen uit het ghetto nog steeds te maken krijgt met racisme, ondanks dat je jezelf hebt opgewerkt en je gezin in een betere positie hebt gebracht. Conor kan niet eens winnen in zijn eigen sport, maar hij praat al over een bokspartij met Pacquiao. Niemand wil dat zien.”

Bron

Brenda Krikhamer

Ik ben Brenda Krikhamer, en schrijf en redigeer de meeste artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *