Van Duijvenbode ondanks kwartfinale nog niet tevreden: ‘Toernooi begint nu pas echt’

Van Duijvenbode ondanks kwartfinale nog niet tevreden: ‘Toernooi begint nu pas echt’

Dirk van Duijvenbode is zonder twijfel een van de smaakmakers van het WK darts. Aubergenius staat op nieuwjaarsdag voor een van zijn grootste partijen uit zijn carrière: hij speelt dan in de kwartfinale tegen 2-voudig wereldkampioen Gary Anderson. Voor Van Duijvenbode begint het toernooi nu pas echt, zegt hij tegenover de Telegraaf.

“Ik heb momenteel wel de mindset dat ik nog niet tevreden ben. Je kunt wel blij en euforisch zijn met dat je in de kwartfinale zit, maar als je daar blij mee bent dan ga je bij de laatste 8 verliezen”, vertelt Van Duijvenbode.

Idool
In de volgende ronde treft de Nederlander zijn idool Gary Anderson. Een tegenstander waar hij voor de World Matchplay in oktober (3-1 winst in sets) nog nooit van won. “Ik kon nooit winnen, omdat hij mijn idool was. De laatste keer heb ik dan gewonnen en dat verandert toch wel hoe ik de wedstrijd in ga. Eerst had ik helemaal niet in mijn hoofd zitten dat ik van hem kon winnen. Maar nu ik hem een keer heb verslagen, ligt dat wel anders.”

Bron

Admin

Ik ben Victor Meiland, ik ben de oprichter van Excelsiorfans nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *