Raymond van Barneveld moet rentree uitstellen

Raymond van Barneveld moet rentree uitstellen

Dartsbond PDC heeft de Qualifying Schools verzet van januari naar februari. Dat betekent dat Raymond van Barneveld, die via Q School een Tourkaart hoopt te veroveren, een maand langer moet wachten op zijn rentree.

Net als de afgelopen jaren organiseert de PDC weer een Engelse en een Europese Q School. De Engelse wordt gehouden in Milton Keynes, de Europese in het Duitse Niedernhausen. De beslissing om de toernooien met een maand te verzetten komt vanwege de nieuwe maatregelen in Engeland en Europa in de strijd tegen het coronavirus.

Op de Q School strijden honderden dartsspelers om een Tourkaart, waarmee je mag deelnemen aan de Players Championship-toernooien en de kwalificaties voor de grote televisietoernooien. Van Barneveld hoopt in Niedernhausen zo’n kaart te veroveren, zodat hij verder kan werken aan zijn plan om terug te keren in de top van het darts.

Bron

Alarik Gaasterplas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *