Einde WK darts voor Vincent van der Voort: Daryl Gurney naar kwartfinales

Einde WK darts voor Vincent van der Voort: Daryl Gurney naar kwartfinales

Vincent van der Voort ligt uit het WK darts. De Nederlander, die vrijwel de gehele wedstrijd in zijn handen aan het blazen was van de kou, verloor van Daryl Gurney. De Noord-Ier gaat naar de kwartfinales.

Van der Voort won het bullen en mocht dus de wedstrijd beginnen. Toch verloor hij meteen zijn eigen set. Gurney, de nummer 11 van de wereld, pakte ‘m met 3-1. In de set daarna brak Van der Voort meteen terug en maakte er 1-1 van in sets.

2 bouncers
Maar daarna was het Gurney die bepaalde. De darter uit Noord-Ierland liep uit naar een 3-1 voorsprong. Van der Voort herstelde zich daarna enigszins en kwam terug tot 3-2. Maar uitgerekend in de leg waarin Gurney voor de wedstrijd mocht gaan gooien, had Van der Voort liefst TWEE bouncers. Die tegenslag kon Van der Voort wonder boven wonder verwerken omdat Gurney 6 matchdarts miste.

De beslissende leg in deze set begon Gurney, en van dat voordeel maakte hij gebruik. De Noord-Ier won de won met 4-2 in sets.

Bron

Admin

Ik ben Victor Meiland, ik ben de oprichter van Excelsiorfans nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *