Hoeveel kansen heeft Luciano Narsingh nodig?! ‘Volgens mij mag hij niet scoren tegen Feyenoord’

Hoeveel kansen heeft Luciano Narsingh nodig?! ‘Volgens mij mag hij niet scoren tegen Feyenoord’

Luciano Narsingh had zo graag het verschil gemaakt voor FC Twente tegen Feyenoord, dat hem deze winter op huurbasis stalde in Enschede. De aanvaller liet echter na rust twee gigantische kansen liggen om Twente naar een 3-1-voorsprong te schieten. Die missers kwamen de ploeg uiteindelijk duur te staan, want Feyenoord redde nog een punt (2-2).

,,Volgens mij mag hij niet scoren tegen Feyenoord”, grapte Twente-keeper Joël Drommel. ,,Het is zonde, want het waren twee hele grote kansen. We hebben als ploeg een hele goede prestatie geleverd, maar hadden wel onze kansen af moeten maken.”

Ook Dick Advocaat kon het niet laten om een grapje te maken over Narsingh, die bij Feyenoord voor de winter slechts negen wedstrijden speelde en daarin één keer scoorde. ,,Dit hadden we gewoon zo met hem afgesproken.”

Reactie Luciano Narsingh
Narsingh had zelf ook goed door dat hij tot twee keer toe de winnende op zijn schoen had en toonde zich schuldbewust. ,,Ik denk dat we door mij niet hebben gewonnen”, zei hij. ,,Die ballen moeten er gewoon in. Dan zit de wedstrijd op slot. Dan winnen we.”

Narsingh faalde eerst oog in oog met Feyenoord-keeper Nick Marsman en slaagde er wat later zelfs niet in om te scoren toen alleen verdediger Marcos Senesi nog voor het lege doel stond. Voor rust was de aanvaller wel belangrijk met het afdwingen van een penalty en het geven van de assist op de 2-0 van Tyronne Ebuehi.

,,Ik ben zeker dreigend geweest, maar ik had het ook voor ons moeten afmaken.” Hij was extra gemotiveerd om het juist tegen Feyenoord te laten zien. ,,Ik heb daar niet veel kansen gehad. Ik wilde mezelf daarom graag bewijzen.”

Bron

Admin

Ik ben Victor Meiland, ik ben de oprichter van Excelsiorfans nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *