Haas: Romain Grosjean mag dinsdag weer naar huis

Haas: Romain Grosjean mag dinsdag weer naar huis

Het F1-team van Haas heeft op Twitter een update gegeven over de situatie van Romain Grosjean. De Fransman, die na zijn zware crash van zondag op het circuit van Sakhir brandwonden opliep aan zijn handen, mag dinsdag het ziekenhuis verlaten.

Grosjean crashte vlak na de start van de GP van Bahrein hard in de vangrail, waarbij zijn wagen in tweeën brak en in brand vloog. De Franse coureur wist zichzelf uit de vuurzee te bevrijden en kwam er uiteindelijk nog redelijk goed van af. Volgens het Haas F1-team verloopt de behandeling van de brandwonden goed.

Bron

Brenda Krikhamer

Ik ben Brenda Krikhamer, en schrijf en redigeer de meeste artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *