WK darts: Danny Noppert geeft voorsprong uit handen en ligt eruit

WK darts: Danny Noppert geeft voorsprong uit handen en ligt eruit

Danny Noppert ligt uit het WK darts. De Nederlandse darter gaf in de 3de ronde van het WK darts tegen Dave Chisnall een 2-0 voorsprong uit handen: 2-4. Noppert is de nummer 25 van de PDC-ranking en dus is het geen schande om van deze nummer 8 van de wereld te verliezen.

Noppert kwam op een 2-0 voorsprong in sets. Hij was echt heerlijk bezig. Maar daarna herstelde Chisnall zich en maakte er 2-4 in sets van. Noppert miste veel dubbels, en juist op momenten waarop hij had moeten toeslaan. De Fries schudde zijn hoofd en lachte cynisch. Het was klaar. Zijn WK-avontuur zit erop. Dave Chisnall gaat door naar de 8ste finales en ontmoet daar Dimitri Van den Bergh.

Bron

Brenda Krikhamer

Ik ben Brenda Krikhamer, en schrijf en redigeer de meeste artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *