Ook Rosario is weer trending: ‘Een totale ramp voor dit team’

Ook Rosario is weer trending: ‘Een totale ramp voor dit team’

PSV-trainer Roger Schmidt noemt Pablo Rosario al het hele seizoen ‘1 van de beste spelers van de selectie’. Maar de PSV-fans zien hem al weken schutteren op het middenveld. Toen Schmidt Rosario zondag tegen Vitesse zelfs in de verdediging zette, vreesden de fans al voor een drama. En dat bleek te kloppen: de Nederlander was medeverantwoordelijk voor de goal van Vitesse en leidde ook bijna de 0-2 in. Gelukkig voor hem miste Broja voor open goal.

De fans vlogen na de 0-1 al richting Twitter om #Schmidtout trending te maken. Zij zijn echt helemaal klaar met de Duitse trainer. Maar óók met Rosario, die volgens de fans echt weg moet uit de basiself. Check hieronder maar wat reacties uit Eindhoven en omgeving!

Bron

Admin

Ik ben Victor Meiland, ik ben de oprichter van Excelsiorfans nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *