Foutenfestival in Enschede: FC Twente en Feyenoord maken er een potje van

Foutenfestival in Enschede: FC Twente en Feyenoord maken er een potje van

FC Twente liet het zondagmiddag liggen tegen Feyenoord. De ploeg verspeelde een 2-0 voorsprong, kreeg dotten van kansen op meer, maar schot zichzelf uiteindelijk in de voet door de gelijkmaker weg te geven: 2-2. Zo won de ploeg weer geen thuiswedstrijd, terwijl dat wel had gekund. Nee, zelfs had gemoeten.

FC Twente deed zichzelf zwaar tekort tegen Feyenoord. De ploeg had de wedstrijd lange tijd in handen, maar gaf het zelf weg. Vooral Narsingh zal met gemengde gevoelens terugkijken op het weerzien met zijn oude club. De van Feyenoord gehuurde aanvaller was bij beide Twentse goals betrokken, maar verzuimde na rust de wedstrijd in het slot te gooien. Dat brak FC Twente op, omdat Roemeratoe de gelijkmaker zomaar weggaf. Steven Berghuis maakte via een pingel de 2-2.

Die goal was typerend voor het foutenfestival na rust. Het niveau zakte in de tweede helft naar een bedenkelijk niveau. Feyenoord drong in de eindfase aan, FC Twente kwam niet meer van de eigen helft, maar Menig was na een sterke actie aanvankelijk wel het dichtst bij een treffer.

 

Bron

Admin

Ik ben Victor Meiland, ik ben de oprichter van Excelsiorfans nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *