Devon Petersen meldt zich bij laatste 16 op het WK darts en treft ‘gefrustreerde’ Gary Anderson

Devon Petersen meldt zich bij laatste 16 op het WK darts en treft ‘gefrustreerde’ Gary Anderson

Devon Petersen staat bij de laatste 16 van het WK darts. De Zuid-Afrikaan sloot dinsdag de middagsessie af met een simpele zege op Jason Lowe: 4-0. De Engelsman had eerder op het WK voor een daverende verrassing gezorgd door Michael Smith uit te schakelen.

Maar tegen Petersen was Lowe een stuk slechter. Hij miste zoveel dubbels, dat zelfs Petersen een hoop mocht missen om alsnog zonder problemen op een 3-0 voorsprong in sets te komen. Met een finishpercentage van net boven de 25 procent kon Lowe het zijn tegenstander niet moeilijk maken. Hij pakte in totaal maar 5 legs.

Gary Anderson
Petersen treft in de achtste finales Gary Anderson, die al bijna gestopt was met darten. Hoewel de Schot won van Mensur Suljovic, was hij na afloop laaiend.

Bron

Admin

Ik ben Victor Meiland, ik ben de oprichter van Excelsiorfans nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *